17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSocialGalaţi: Explozie la o staţie PECO din centrul oraşului

Galaţi: Explozie la o staţie PECO din centrul oraşului

Explozia s-a produs în jurul orei 11.00 şi nu a fost urmată de incendiu, a transmis un corespodent Mediafax.

Martorii spun că explozia nu a fost urmată de incendiu şi că maşina lovită de capacul metalic a fost avariată uşor. Probabil, incidentul de la staţia Peco din Galaţi a apărut în urma unei defecţiuni a sistemului electric de la pompa de carburant.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Galaţi, incidentul nu a fost anunţat pe canalele oficiale, iar după ce poliţiştii au văzut informaţia pe reţele de socializare, un echipaj s-a deplasat la faţa locului. De asemenea, poliţiştii au luat legătura cu reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Reprezentanţii ISU Galaţi au confirmat, pentru corespondentul Mediafax, că incidentul nu a fost semnalat prin sistemul de urgenţă şi au anunţat că vor trimite o echipă la faţa locului pentru a face verificări.

”Nu a fost înregistrat niciun apel la numărul unic de urgenţă 112, nu am trimis în zonă echipa de intervenţie, pompieri sau SMURD. Suntem pregătiţi să intervenim, dacă se confirmă vom trimite o echipă la faţa locului pentru a face verificări. În funcţie de ceea ce vom descoperi acolo, putem stabili şi sancţiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Imediat după producerea exploziei, staţia PECO a fost închisă.

Cel puţin până la finalizarea verificărilor, benzinăria aflată într-o zonă circulată a oraşului Galaţi nu va fi redeschisă.

Cele mai citite

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...

Eurobarometru. Românii, tot mai interesați de alegerile europarlamentare

Alegerile locale au fost comasate cu cele europarlamentare și au loc pe data de 9 iunie, iar porivit unui sondaj realizat de parlamentul european,...

Remus Pricopie: “Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat?”

"Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse să câștige alegerile, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat si, eventual, eliminat...
Ultima oră
Pe aceeași temă