5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSocialGalaţi: Bătrân de 90 ani, agresat pe stradă şi deposedat de bani...

Galaţi: Bătrân de 90 ani, agresat pe stradă şi deposedat de bani şi bunuri

Potrivit sursei citate, un poliţist local, în timp ce se deplasa spre domiciliu, după efectuarea programului de muncă, a observat, în zona unui restaurant din centrul municipiului Galaţi, un vârstnic care susţinea că a fost victima unei agresiuni, prezentând urme vizibile de sângerare în zona capului.

Ulterior, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţişti locali, care a reţinut o femeie de 23 ani şi un bărbat de 48 de ani, ambii din Galaţi. Cei doi au fost duşi la secţia de poliţie, unde a ajuns şi victima, care a identificat femeia ca fiind una dintre persoanele care l-au agresat şi deposedat de bunuri şi suma de 300 euro şi 100 lei, a precizat sursa citată.

Bătrânul a fost transportat la spital, iar cele două persoane care l-au agresat au fost predate Secţiei 1 Poliţie, pentru continuarea cercetărilor.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă