10 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSocialUPDATE: Bărbatul cu alcoolemie de 6,3 la mie, a murit

UPDATE: Bărbatul cu alcoolemie de 6,3 la mie, a murit

Un gălăţean de 40 de ani a ajuns, luni, în stare gravă la spital după ce a consumat o cantitate impresionantă de alcool. Medicii au stabilit că bărbatul are 6,3 la mie alcool în sânge, transmite Mediafax.

Bărbatul din comuna Vârlezi, judeţul Galaţi, a băut duminică toată ziua, spun martorii, iar seara a plecat spre casă, unde, se pare că ar fi căzut şi s-a lovit la cap. Acolo a fost găsit, luni, lovit la cap şi în stop cardio-respirator.

O ambulanţă i-a acordat primul ajutor şi l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi, medicii urmând să stabilească dacă pacientul a intrat în comă din cauza alcoolului consumat sau a loviturii la cap.

„Am avut un caz la Vârlezi. Echipajul de la Ambulanţă a mers la un bărbat de 40 ani în comă, cu traumatism cranio cerebral. A fost găsit acasă în stop cardio respirator, a fost resuscitat, intubat şi dus la UPU. Avea o alcoolemie de 6,3 la mie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Mihai Polinschi.

În ceea ce priveşte alcoolemia, bărbatul din judeţul Galaţi nu a depăşit recordul naţional. În 2010, o ieşeancă în vârstă de 63 de ani a fost internată la Spitalul de Urgenţă din Iaşi cu o alcoolemie de 7,55 la mie alcool în sânge.

Cele mai citite

Investițiile Guvernului Ciolacu conduc la o creștere semnificativă a producției industriale în România

Premierul Ciolacu își validează strategia de investiții, pe măsură ce producția industrială a României înregistrează o creștere notabilă în 2024. Potrivit datelor publicate de...

Remus Pricopie: “Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat?”

"Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse să câștige alegerile, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat si, eventual, eliminat...

Turcia îl atacă dur pe Netanyahu: vrea să tragă Orientul Mijlociu în război “pentru a rămâne la putere”

Turcia l-a acuzat miercuri pe premierul israelian Benjamin Netanyahu că intenţionează să tragă Orientul Mijlociu în război "pentru a rămâne la putere", pe fondul...
Ultima oră
Pe aceeași temă