Foto: Inquam Photos

Gabriela Firea, despre carantină: "Toate deciziile sunt pompieristice şi împotriva oamenilor"

Fostul primar Gabriela Firea susține că decizia carantinării localităţilor din judeţul Ilfov, din jurul Capitalei, ar fi "împotriva oamenilor".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.11.2020 - 18:12

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, prim-vicepreședinte al PSD, susține că decizia carantinării localităţilor din judeţul Ilfov, din jurul Capitalei, ar fi luată "împotriva oamenilor".

''Nu mai au nicio fărâmă de discernământ! Toate deciziile sunt pompieristice şi împotriva oamenilor!'', spune Gabriela Firea despre actualii guvernanți. Ea semnalează faptul că foarte mulți locuitori din județul Ilfov au locuri de muncă în București, iar o serie de instituții ale județului Ilfov, inclusiv Spitalul Județean Ilfov, au sediul în București.

Declarația, Gabrielei Firea, postată duminică pe contul ei de Facebook, intervine în momentul în care chiar Bucureștiul are o creștere uriașă a numărului de infectări cu Covid, dar Capitala nu este inclusă în carantină.

Una dintre localitățile din Ilfov care a intrat în carantină este orașul Otopeni. Ca o excepție, se permite tranzitarea acestei localități carantinate, dar numai pe DN1.

Întrebat, duminică, despre o eventuală intrare în carantină a Bucureștiului, președintele Iohannis a evitat să răspundă, recunoscând însă că o decizie de carantinare are impact negativ asupra economiei.

Comentarii