12 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăSocialFundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria dă startul unei provocări sportive caritabile

Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria dă startul unei provocări sportive caritabile

Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria dă startul mai multor provocări inedite în online pentru a strânge fonduri pentru educaţia a peste 80 de copii din familii vulnerabile. Provocările au început sâmbătă, 15 mai şi vor putea fi efectuate până la data de 1 iunie de întreaga familie, adulţi şi copii, chiar şi de bunici, toate în scop caritabil.

Prin această provocare, Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, care anul acesta împlineşte 10 ani de activitate în slujba celor defavorizaţi, îşi propune să strângă 60.000 EUR pentru susţinerea pentru un an a noului centru educaţional deschis de către fundaţie anul acesta în Corbeanca.

‘Pentru copiii care provin din familii defavorizate, riscul de abandon şcolar a fost mereu crescut. Trăind in condiţii grele, în familii cu mari lipsuri materiale, dezbinate sau cu grad ridicat de violenţă domestică, fără acces la curent electric, calculatoare şi internet, cei mai mulţi dintre aceştia au intrat într-o „vacanţă” care riscă să continue cu un final mai trist chiar deât cel al părinţilor lor. Am descoperit în Corbeanca copii de clasa a III-a care, din păcate, nu ştiu să scrie sau să citească şi mulţi alţii care au nevoie de condiţii decente pentru a putea învăţa, grijă şi dedicare şi, mai ales, o alimentaţie nutritivă atât de necesară unei dezvoltări armonioase!’ !” a declarat Cristiana Mateoiu, Director Executiv al Fundaţiei.

De la an la an, provocările Mica Tzopaială devin din ce în ce mai complexe şi se desfăşoară pe mai multe platforme, din dorinţa de a acoperi cât mai multe activităţi sportive preferate de participanţi.

Alege provocarea care ţi se potriveşte:

– Dansează pe TikTok, Instagram şi Facebook cu iepurasul Tzopăilă (filtru AR) pe melodia ‘Loca’ by Moonlight & Dayana;

– Aleargă sau sari coarda timp de 10 zile prin platforma SmartRaces.ro;

– Fă fitness sau zumba timp de 1 lună pe Yump.ro;

– Sari pe ghete pe 23 mai la Antrenament Kangoo Jumps în aer liber din incinta Clubului Sportiv Olimpic Bucureşti;

– Sau pur şi simplu donează direct pentru copiii din Corbeanca dacă îţi doreşti să faci bine, dar sportul nu ţi se potriveşte.

Dă binele mai departe: filmează-te făcând provocările sportive, postează pe canalele de Social Media şi dă-ne tag. Îndeamnă-ţi prietenii să intre într-una dintre provocările sportive şi să doneze!

Detalii despre întregul eveniment găsiţi pe website-ul fundatiei, pe paginile de Facebook, Instagram şi TikTok dar şi urmărind hashtag-ul #10micatzopaiala, unde se vor regăsi şi video-uri cu provocări realizate de vedete şi persoane publice care vor intra în joc.

Cele mai citite

Halele Obor, redeschise parțial. FOTO

Halele Obor au fost redeschise, parţial, ca urmare a remedierii deficienţelor constatate, zilele trecute, de către inspectorii de la protecţia consumatorilor, a anunţat Autoritatea...

Africa de Sud se pregătește pentru valul de Omicron

În timp ce lumea se confruntă cu apariția noii variante foarte transmisibile a COVID-19, oamenii de știință din Africa de Sud, unde a fost...

Droguri și curier. Rețeta perfectă pentru o “pizza vegetariană”

Traficanții de droguri vin cu noi idei. Droguri livrate prin curier. Este noua idee a unui traficant din București. Bărbatul livra canabis, cocaină și ecstasy...
Ultima oră
Pe aceeași temă