Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

FOTO Vlad Voiculescu: Cum şi-a trăit ultimele zile un bolnav de cancer, la Craiova

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, scrie într-o postare pe Facebook despre condiţiile în care şi-a trăit ultimele zile un bolnav de cancer, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. ”Prin furtunul negru de la fereastră ajungea oxigen”, scrie fostul ministru.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.03.2018 - 12:31

”România, martie 2018. Ţara cu cea mai mare creştere economică din Europa. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Clinic, adică spital universitar, ca să ne înţelegem”, a scris, luni, pe Facebook, fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

În pozele ataşate postării, apare, pe lângă imagini dezolante din camera de spital, un furtun subţine introdus pe geam în salon.

”În condiţiile de mai jos şi-a petrecut ultimele zile un bărbat de 37 de ani. A avut alături un medic oncolog care l-a ajutat să lupte şi să spere până la capăt, un medic care a încercat tot ce putea încerca, pentru ca Dan să mai câştige timp. România, martie 2018. Pacienţi şi personal medical trebuie să lupte cu o afecţiune precum cancerul, în astfel de condiţii... PS Prin furtunul negru de la fereastră ajungea, de undeva de la parterul clădirii, prin exterior, oxigen”, adaugă Vlad Voiculescu.

Comentarii

loading...