23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialFOTO. Un italian care vindea cocaină și ecstasy în Mamaia, arestat preventiv

FOTO. Un italian care vindea cocaină și ecstasy în Mamaia, arestat preventiv

Percheziția a fost efectuată la o locuință închiriată de cetățeni italieni, pe perioada minivacanței de 1 Mai, în zona stațiunii Mamaia, județul Constanța.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate 204 de comprimate Ecstasy, 15,8 grame de cocaină, 17,9 grame MDMA substanţă cristalizată, 88,5 grame ketamină, 1 gram de muguri de cannabis și un cântar electronic de precizie, precum și 21.387 de lei și 5.145 de euro.

Zece persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Constanța, pentru audieri, una dintre aceasta fiind reținută pentru 24 de ore. Ulterior, față de persoana reținută a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, alte 5 persoane, fiind cercetate pentru deținere în mod ilicit de droguri de risc și de mare risc.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –  S.T. Constanța.

Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă