Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO O cisternă încărcată cu 35.000 de litri de GPL s-a răsturnat în Ploieşti

O cisternă încărcată cu 35 de tone de gaz petrolier lichefiat (GPL) s-a răsturnat, sâmbătă după-amiază, pe o stradă de la periferia municipiului Ploieşti.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

07.04.2018 - 17:17

O cisternă încărcată cu 35 de tone de gaz petrolier lichefiat (GPL) s-a răsturnat, sâmbătă după-amiază, pe o stradă de la periferia municipiului Ploieşti. În zonă nu există risc de explozie întrucât nu se produc scurgeri de combustibil, afirmă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit ISU Prahova, accidentul a avut loc pe strada Mihai Bravu, la una dintre ieşirile din municipiului Ploieşti, unde o cisternă încărcată cu 35 de tone de GPL s-a răsturnat pe o parte.  

Din cisterna răsturnată nu sunt scurgeri de combustibil, în schimb se produc scurgeri de ulei, întrucât baia de ulei a capului tractor s-a spart. Pompierii au montat în zonă balize pentru ca ceilalţi şţoferi să ocolească locul de la distanţă.

Comentarii