3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSocialFOTO O cisternă încărcată cu 35.000 de litri de GPL s-a răsturnat...

FOTO O cisternă încărcată cu 35.000 de litri de GPL s-a răsturnat în Ploieşti

O cisternă încărcată cu 35 de tone de gaz petrolier lichefiat (GPL) s-a răsturnat, sâmbătă după-amiază, pe o stradă de la periferia municipiului Ploieşti. În zonă nu există risc de explozie întrucât nu se produc scurgeri de combustibil, afirmă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit ISU Prahova, accidentul a avut loc pe strada Mihai Bravu, la una dintre ieşirile din municipiului Ploieşti, unde o cisternă încărcată cu 35 de tone de GPL s-a răsturnat pe o parte.  

Din cisterna răsturnată nu sunt scurgeri de combustibil, în schimb se produc scurgeri de ulei, întrucât baia de ulei a capului tractor s-a spart. Pompierii au montat în zonă balize pentru ca ceilalţi şţoferi să ocolească locul de la distanţă.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă