20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialFOTO Doi oameni ai străzii, surprinși dormind pe hol la spitalul din...

FOTO Doi oameni ai străzii, surprinși dormind pe hol la spitalul din Brăila

Un medic al Spitalului Judeţean Brăila a făcut o fotografie cu doi oameni ai străzii care dormeau pe holurile unităţii medicale, acesta explicând, pe Facebook, faptul că fotografia a fost realizată marţi seara, el fiind atras în zonă de miros.

„..mă întorceam de urgenţă în secţie când în dreptul liftului am simţit miros de hoit. Plecând pe urma mirosului am dat de acei nefericiţi. Nu luaţi în derâdere sau în derizoriu problema. Aceşti nefericiţi ai sorţii pot fi purtători de paraziţi, de microbi agresivi care nu au ce căuta într-un spital”, a scris pe Facebook, doctorul Octav Georgescu.

Conducerea unităţii medicale recunoaşte incidentul şi spune că holul în care se adăposteau cei doi oameni ai străzii se află la vechea intrare a spitalului.

„Sunt nişte oameni ai străzii în fotografie. Au intrat fără să fie văzuţi de pază. Când au fost descoperiţi de un medic, ei au dispărut, când a apărut paza, ei nu mai erau acolo. S-a întâmplat seara, ei se adăposteau pe un hol aflat la vechea intrare a spitalului. Acolo se află un singur agent de pază, nu este este o zonă cu paturi, iar uşa este închisă cu cartela. Înainte de a bloca uşa am mai avut astfel de probleme, am mai găsit oameni ai străzii care se adăposteau pe hol”, a declarat, la solicitarea Mediafax, directorului Spitalului Judeţean din Brăila, Delia Râşnoveanu.

Reprezentanţii spitalului brăilean au luat deja primele măsuri şi le-au solicitat paznicilor să intensifice patrulele pe holurile de la vechea intrare.

„Am vorbit cu paznicii, acolo uşa este închisă, se poate intra cu cartelă dar se poate ajunge pe holuri. Nu avem mare lucru de făcut, i-am rugat să treacă mai des pe acolo, în patrulele lor să acorde o atenţie sporită acelui hol astfel încât să nu mai avem persoane străine în interior”, a precizat managerul Delia Râşnoveanu.

Conducerea spitalului ar putea lua în calcul să mărească numărul uşilor care pot fi deschise doar cu cartela, astfel încât persoanele străine să nu mai poată intra în clădire.

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă