Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO Doi oameni ai străzii, surprinși dormind pe hol la spitalul din Brăila

Conducerea Spitalului Judeţean din Brăila a început o anchetă după ce un medic a fotografiat doi oameni ai străzii care dormeau pe unul dintre holurile instituţiei şi a postat imaginea pe Facebook.

Share

Rl online 0 comentarii

01.11.2018 - 11:55

Un medic al Spitalului Judeţean Brăila a făcut o fotografie cu doi oameni ai străzii care dormeau pe holurile unităţii medicale, acesta explicând, pe Facebook, faptul că fotografia a fost realizată marţi seara, el fiind atras în zonă de miros.

„..mă întorceam de urgenţă în secţie când în dreptul liftului am simţit miros de hoit. Plecând pe urma mirosului am dat de acei nefericiţi. Nu luaţi în derâdere sau în derizoriu problema. Aceşti nefericiţi ai sorţii pot fi purtători de paraziţi, de microbi agresivi care nu au ce căuta într-un spital”, a scris pe Facebook, doctorul Octav Georgescu.

Conducerea unităţii medicale recunoaşte incidentul şi spune că holul în care se adăposteau cei doi oameni ai străzii se află la vechea intrare a spitalului.

„Sunt nişte oameni ai străzii în fotografie. Au intrat fără să fie văzuţi de pază. Când au fost descoperiţi de un medic, ei au dispărut, când a apărut paza, ei nu mai erau acolo. S-a întâmplat seara, ei se adăposteau pe un hol aflat la vechea intrare a spitalului. Acolo se află un singur agent de pază, nu este este o zonă cu paturi, iar uşa este închisă cu cartela. Înainte de a bloca uşa am mai avut astfel de probleme, am mai găsit oameni ai străzii care se adăposteau pe hol”, a declarat, la solicitarea Mediafax, directorului Spitalului Judeţean din Brăila, Delia Râşnoveanu.

Reprezentanţii spitalului brăilean au luat deja primele măsuri şi le-au solicitat paznicilor să intensifice patrulele pe holurile de la vechea intrare.

„Am vorbit cu paznicii, acolo uşa este închisă, se poate intra cu cartelă dar se poate ajunge pe holuri. Nu avem mare lucru de făcut, i-am rugat să treacă mai des pe acolo, în patrulele lor să acorde o atenţie sporită acelui hol astfel încât să nu mai avem persoane străine în interior”, a precizat managerul Delia Râşnoveanu.

Conducerea spitalului ar putea lua în calcul să mărească numărul uşilor care pot fi deschise doar cu cartela, astfel încât persoanele străine să nu mai poată intra în clădire.

Comentarii