Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursa foto: Facebook

FOTO. De câți muncitori a fost nevoie pentru a curăța Piața Victoriei de tonele de gunoaie rămase după mitingul PSD

Primăria Capitalei a anunţat că, în mai puţin de o oră de la încheierea mitingului PSD, 100 de muncitori au curăţat Piaţa Victoriei, dar şi alte zone ale Bucureştiului unde au avut loc evenimente în cursul zilei de sâmbătă.

Teodora Cimpoi 0 comentarii

Actualizat: 10.06.2018 - 12:04

„Imediat după finalizarea manifestării publice care a avut loc seara trecută în Piaţă Victoriei şi la care au participat sute de mii de persoane, operatorii de salubrizare, angajaţi de organizatori, au intervenit prompt pentru salubrizarea zonei. Astfel, în mai puţin de o oră, 100 de muncitori cu 10 utilaje (curăţătoare, cisterne spălat, utilaje pentru încărcarea şi transportul deşeurilor) au salubrizat întreg perimetrul în care s-a desfăşurat evenimentul”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Primăria Bucureşti, transmite Mediafax.

PMB a precizat că la toate manifestările publice, adunări, festivaluri, concerte, organizatorii au obligaţia, prin protocoalele încheiate cu Primăria Municipiului Bucureşti, să asigure salubrizarea zonelor unde au avut loc evenimentele.

Potrivit sursei citate, cursul nopţii au fost salubrizate toate zonele din Bucureşti unde au avut loc manifestări publice (evenimente sportive, marşul LGBT, marşul Nouă Dreapta etc).

După încheirea mitingului organizat de PSD împotriva abuzurilor, în Piaţa Victoriei, au ieşit la iveală mormane de gunoaie lăsate în urmă de participanţi.

Comentarii

loading...