FOTO: Accident grav la Arad. Camionetă cu trei bărbaţi la bord, căzută într-o râpă

Share

Elena Marinescu 0 comentarii

25.05.2018 - 19:16

O camionetă plină cu lemne în care se aflau trei bărbaţi a căzut, vineri, de pe un pod într-o râpă, accidentul având loc pe drumul care leagă municipiul Arad de Ineu. Şoferul a reuşit să iasă, celelalte două persoane, rămânând încarcerate. Unul dintre bărbaţi a fost descarcerat şi i s-au aplicat manevre de resuscitare la care, însă, nu a răspuns. Cea de-a doua victimă a fost preluată de un elicopter SMURD.

Potrivit reprezentanţilor ISU Arad, o camionetă care transporta lemne a căzut, vineri, de pe un pod aflat în apropierea localităţii Seleuş, pe drumul care leagă municipiul Arad de Ineu. Maşina a ajuns într-o râpă, un canal colector, la o distanţă de cinci metri. 

În autovehicul se aflau trei bărbaţi. Şoferul a reuşit să se salveze, însă ceilalţi doi ocupanţi au rămas încarceraţi, la faţa locului intervenind mai multe maşini de in intervenţie. Pompierii au reuşit să scoată ambele victime încarcerate şi au aplicat manevre de resuscitare. Unul dintre bărbaţi nu a răspuns la acestea, fiind declarat decesul.

În zonă a fost trimis şi un elicopter SMURD, care a preluat cea de-a doua victimă. 

Poliţiştii încearcă să stabilească în ce împrejurări s-a produs accidentul.

 

Comentarii