Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Fostul principe Nicolae a venit la Palatul Regal

Fostul principe Nicolae și logodnica lui au venit, joi, la Palatul Regal din București și au discutat cu oamenii care așteptau să-i acorde un ultim omagiu Regelui Mihai.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2017 - 20:12

Nicolae de Roumanie Medforth Mills a citit mesajele pe care românii le-au lăsat pe gardul Palatului Regal, a dat mâna cu oamenii care aşteptau emoţionaţi să intre la catafalcul regelui Mihai şi s-a a îmbrăţişat cu unii dintre ei, informează Agerpres.

Nicolae a spus că este alături de ţară şi popor. Întrebat de o persoană când vine în România, fostul principe a răspuns: "Nu vreau să zic acum public exact când, dar voi veni înapoi".

Oamenii i-au transmis condoleanţe, unii izbucnind în lacrimi. Unii i-au spus că este speranţa lor de mai bine şi că îl vor rege, iar alţii i-au transmis că seamănă cu regele Ferdinand.

Fostul principe Nicolae le-a mulţumit celor care au venit să îi aducă un ultim omagiu regelui Mihai. 

Comentarii

loading...