Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foștilor angajați din industria de apărare li se măresc pensiile

Circa 1500 de pensionari care au lucrat în industria de apărare şi îndeplinesc condiţiile pentru fi încadrați în grupa I şi II de muncă vor beneficia de recalcularea pensiei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

01.07.2020 - 16:58

"În domeniul muncii a fost adoptată o Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea Legii pensiilor pentru anumite categorii de angajaţi, care, deşi îndeplineau până în prezent toate condiţiile pentru a fi încadraţi în condiţii speciale de muncă, grupa I şi grupa II, nu beneficiau de acest regim, este vorba de angajaţii din industria de apărare, aproximativ 1.500 de pensionari pentru care urmează a fi recalculat dreptul la pensie, potrivit noilor condiţii de încadrare, respectiv grupa I şi II de muncă", a declarat Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului Orban.

Anunțul a fost făcut la finalul şedinţei de Guvern de miercuri, 1 iulie.

Comentarii