Florian Coldea, profesor la Cluj. Generalul predă la una dintre cele mai prestigioase universități

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, generalul în rezervă Florian Coldea, predă, în prezent, cursuri de masterat în cadrul UBB. Potrivit unor informații apărute în mass media românești, rectorul Academiei SRI, Andrei Ivan, este

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.01.2018 - 13:37

Florian Coldea este angajat ca profesor asociat al Universității Babeș-Bolyai, unde predă masteratul disciplinei denumită „Intelligence şi decizie politică”. 

Aceeași disciplină a fost predată de către  fosta șefă de promoție a Academiei SRI, Mireille Rădoi, iar surse din mass media declară că Florian Coldea beneficiază de sprijinul din umbră al lui Adrian Ivan, fost cadru didactic la UBB, în prezent rector al Academiei SRI, făcând posibilă angajarea sa în cadrul instituției.

Contractul a fost semnat de către Ovidiu Ghitta, decanul Facultății de Istorie și Filosofie, potrivit gazetadecluj.ro.

Nu trebuie să ne mirăm de venirea lui Coldea la Cluj pentru că recent, la una din agapele organizate la adunarea rectorilor din România, aflat într-o bună dispoziție, Ivan a recunoscut la masă că este general sub acoperire.

Despre Ovidiu Ghitta mai știm că este copilul de suflet al profesorului Pompiliu Teodor, cunoscut pentru relațiile lui cu Securitatea, menționează aceeași publicație.

Comentarii