Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Firma ce a organizat un concert pe plajă a primit amendă 30.000 de lei

Administratorul unei firme care a organizat un concert de muzică electronică, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe plaja unui camping din Năvodari, a fost amendat cu 30.000 de lei.

Mihai Diac 0 comentarii

19.07.2020 - 23:16

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a precizat că aceeași firmă a mai primit o amendă de 1500 de lei pe motiv că muzica era difuzată la "volum perturbator" şi alte două sancţiuni contravenţionale a câte 2.500 de lei, pentru că scena nu era alcătuită în totalitate din "elemente incombustibile".

Principalul motiv al amenzilor aplicate a fost însă acela că, în noaptea spectacolului, la evenimentul de pe plajă asistau circa 300 de persoane, fără a se respecta normele legale de protecţie sanitară.

Comentarii