Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Finanțare nerambursabilă pentru reviste și publicații culturale

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a anunţat lansarea procedurii de selecţie a revistelor şi publicaţiilor culturale, pentru anul 2018.

Share

Rl online 0 comentarii

07.05.2018 - 12:53

Suma totală disponibilă pentru finanţarea nerambursabilă a revistelor şi publicaţiilor culturale este de 1.125.000 de lei.

Dosarele vor fi depuse la Registratura Generală a Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, cu menţiunea „Reviste/ publicaţii culturale, altele decât cele propuse de Uniunile de Creatori din România”, până pe 5 iunie 2018. 

Perioada de selecţie administrativă va fi 6 - 8 iunie, evaluarea va fi făcută în perioada 11 - 15 iunie, iar lista finală a publicaţiilor care vor primi finanţare va fi publicată pe 27 iunie, după soluţionarea contestaţiilor.

Semnarea contractelor va fi făcută între 28 iunie şi 5 iulie.

Pot fi înscrise reviste și cărți ce nu sunt propuse de Uniunile de Creatori din România, membre ale Alianţei Naţionale a Uniunilor de Creatori

 

Comentarii

loading...