18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialFilmul "Fifty Shades Freed": Încasări de 38,8 milioane de dolari, în primele...

Filmul “Fifty Shades Freed”: Încasări de 38,8 milioane de dolari, în primele trei zile de la lansare

Al treilea şi ultim episod al aventurilor erotice ale lui Christian Grey şi Anastasiei Steele, interpretaţi de Jamie Dornan şi Dakota Johnson, îi prezintă pe aceştia căsătoriţi, dar la fel de pasionaţi de experienţe sado-masochiste. Seria este o adaptare a romanelor de succes scrise de britanica E. L. James.

Franciza cinematografică “Fifty Shades” a vândut până în prezent bilete de peste un miliard de dolari la nivel mondial.

Filmul de animaţie “Peter Iepuraşul/ Pierre Lapin” a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 25 de milioane de dolari. Lungmetrajul prezintă peripeţiile celebrului personaj creat de autoarea britanică Beatrix Potter.

Poziţia a treia a podiumului este ocupată tot de o premieră, “The 15:17 to Paris”, o reconstituire a atentatului terorist dintr-un tren ce se îndrepta spre Paris, în 2015, regizată de Clint Eastwood, care a avut încasări de 12,6 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul de aventuri “Jumanji: Aventură în junglă/ Jumanji: Welcome to the Jungle”, de Jake Kasdan, a coborât de pe primul loc pe al patrulea, cu încasări de 9,8 milioane de dolari. În noul film “Jumanji: Aventură în junglă”, jocul se schimbă, întrucât patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al acestuia şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare. Din distribuţie fac parte Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart şi Karen Gillan.

Pe locul al cincilea, în coborâre cu o poziţie, s-a situat “Omul spectacol/ The Greatest Showman”, de Michael Gracey, povestea magicianului P.T. Barnum, interpretat pe marele ecran de Hugh Jackman, care a avut încasări de 6,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele nord-americane este completat de “Labirintul: Tratament letal/ Maze Runner: The Death Cure”, de Wes Ball (6 milioane de dolari), “Winchester”, de Michael Spierig şi Peter Spierig (5 milioane de dolari), “The Post: Secretele Pentagonului/ The Post”, de Steven Spielberg (3,5 milioane de dolari), “The Shape of Water”, de Guillermo del Toro (3 milioane de dolari), şi “Frăţia hoţilor/ Den of Thieves”, de Christian Gudegast (2,9 milioane de dolari).

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă