10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialFierbere la Palatul Victoria. Șeful Poliției Române își prezintă raportul de activitate

Fierbere la Palatul Victoria. Șeful Poliției Române își prezintă raportul de activitate

Mișcarea survine după ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea sa. Premierul Mihai Tudose se află, de asemenea, la Palatul Victoria.

Marți, ministrul de Interne, Carmen Dan, a trimis premierului Mihai Tudose propunerea de demitere a șefului Poliției Române, Bogdan Despescu. Premierul Mihai Tudose a declarat că o decizie va fi luată astăzi.

„Mâine o să am o discuție cu el (cu Bogdan Despescu – n.r.). După discuția cu el voi lua o decizie”, a declarat marți Mihai Tudose pentru STIRIPESURSE.RO.

 
Potrivit unor surse politice, între Mihai Tudose și Carmen Dan au avut loc discuții la nivelul Guvernului, în care premierul i-a cerut să nu înainteze propunerea de demitere a lui Despescu, pentru că nu o va accepta.

Ministrul de Interne nu a ținut cont de „sfatul” premierului și a anunțat public că a înaintat solicitarea de destituire din funcție a șefului Poliției Române, ca urmare a cazului polițistului pedofil din Capitală.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă