Fierbere la Palatul Victoria. Șeful Poliției Române își prezintă raportul de activitate

Șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, a ajuns astăzi la Guvern să își prezinte raportul de activitate, la cererea premierului Mihai Tudose.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.01.2018 - 10:24

Mișcarea survine după ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea sa. Premierul Mihai Tudose se află, de asemenea, la Palatul Victoria.

Marți, ministrul de Interne, Carmen Dan, a trimis premierului Mihai Tudose propunerea de demitere a șefului Poliției Române, Bogdan Despescu. Premierul Mihai Tudose a declarat că o decizie va fi luată astăzi.

„Mâine o să am o discuție cu el (cu Bogdan Despescu - n.r.). După discuția cu el voi lua o decizie”, a declarat marți Mihai Tudose pentru STIRIPESURSE.RO.

 
Potrivit unor surse politice, între Mihai Tudose și Carmen Dan au avut loc discuții la nivelul Guvernului, în care premierul i-a cerut să nu înainteze propunerea de demitere a lui Despescu, pentru că nu o va accepta.

Ministrul de Interne nu a ținut cont de „sfatul” premierului și a anunțat public că a înaintat solicitarea de destituire din funcție a șefului Poliției Române, ca urmare a cazului polițistului pedofil din Capitală.

Comentarii

loading...