Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Festivalul Spotlight: Trafic rutier restricţionat pe Calea Victoriei

Traficul rutier va fi restricţionat pe Calea Victoriei, de joi până duminică, între orele 20:00 - 23:00, ca urmare a desfăşurării festivalului Spotlight, în cadrul căruia ARCUB va organiza un spectacol de lumini pe faţadele mai multor clădiri din Capitală.

Share

Rl online 0 comentarii

11.04.2018 - 14:38

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, în perioada 12 - 15 aprilie, între orele 20,00 - 23,00, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Str. C.A. Rosetti şi Bd. Regina Elisabeta, precum şi segmentul cuprins între Bd. Regina Elisabeta şi Splaiul Independenţei. Pe Bd. Regina Elisabeta traficul se va desfăşura în condiţii normale, precizează Brigada Rutieră, prin intermediul unui comunicat.

Pe durata restricţiilor se va asigura o bandă de urgenţă pentru accesul auto la instituţiile din zona afectată.

Rute ocolitoare:

* Bd. Lascăr Catargiu - Bd. Gheorghe Magheru - Bd. Nicolae Bălcescu - Bd. I.C. Brătianu;

* Str. Buzeşti - Str. Berzei - Str. Vasile Pârvan - Splaiul Independenţei.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere solicită conducătorilor auto să respecte semnalele poliţiştilor rutieri, iar în intervalul orar restricţionat să evite deplasarea în zonă. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Imagini uriaşe vor fi proiectate, în premieră, pe Muzeul Antipa, Palatul Ştirbei şi pe Arcul de Triumf, în cadrul festivalului Spotlight, ce se va desfăşura între 12 şi 15 aprilie, în Capitală.

Comentarii

loading...