15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialO educatoare înjunghiată la grădiniță a murit la spital. Ucigașul este fostul...

O educatoare înjunghiată la grădiniță a murit la spital. Ucigașul este fostul ei soț

O femeie de 38 de ani a fost înjunghiată, vineri, în apropierea unei grădiniţe din Sectorul 2 al Capitalei, victima fiind în stop cardio-respirator, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov. 

UPDATE 17,00: Bărbatul acuzat de omor a fost transportat de la Secția 8 Poliție la Poliția Capitalei.

——————————————————–

UPDATE Femeia a murit

Femeia înjunghiată vineri în Sectorul 2 a murit în sala de operaţie, a confirmat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Bogdan Opriţa.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 12.20 a fost semnalat la 112 că o femeie a fost înjunghiată, iar cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului Bucuresti şi de Serviciul Omoruri.

Incidentul a avut loc în apropierea unei grădiniţe din sectorul 2 al Capitalei, unde femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată de către soţul său. Ea a fost găsită în stop cardio-respirator, cadrele medicale ajunse la faţa locului încercând să o resusciteze.

 
Agresorul a fost prins şi dus la Secţia 8 Poliţie pentru audieri. Femeia înjunghiată este chiar proprietara grădiniţei. Educatoarea are doi copii şi avea un ordin de restricţie împotriva soţului ei, care nu avea voie să se apropie de ea sau de copii la mai mult de 200 de metri.

Potrivit primelor informaţii, atacatorul este chiar soţul femeii. El a fost prins de către poliţişti şi dus la audieri la Secţia 8 de Poliţie, scrie NEWS.RO .

“A fost în stop cardiac acolo pentru că a avut o plagă înjunghiată şi este destul de grav. Pronosticul este foarte rezervat”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa. Poliţia şi procurorii s-au deplasat la faţa locului şi au deschis o anchetă.

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă