Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: MApN

Familiile militarilor care se întorc din Mali cer pentru ei izolare la domiciliu, nu carantină

Pe internet a fost lansată o petiție care solicită ca militarii care se întorc în România din Africa să nu fie trimiși în carantină la unitate, ci doar în izolare la domiciliu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

27.04.2020 - 20:28

Petiția este formulată pentru a ajunge în atenția ministrului Apărării Naționale, Nicolae Ciucă.

Potrivit acestei solicitări, familiile unora dintre militarii care se vor întoarce în România după șase luni de misiune în Republica Mali îi solicită ministrului ca acești militari să nu fie ținuți 14 zile în carantină ci să fie lăsați în izolare, fiecare la casa lui.

Militarii, proveniți din Forțele Aeriene Române, au participat la misiunea MINUSMA, coordonată de ONU, începând din octombrie 2019 și se vor întoarce în România la începutul lunii viitoare. În mod normal, imediat după sosirea în țară, militarii vor fi ținuți 14 zile în carantină în unitatea Forțelor Aeriene de la Boboc (județul Buzău).

Comentarii