Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Explozie puternică, urmată de un incendiu la un restaurant din cartierul Tineretului din Capitală

O explozie puternică urmată de un incendiu s-a produs loc joi dimineaţă la un restaurant situat la parterul unui bloc de pe Bulevardul Gheoghe Şincai, din cartierul Tineretului din București.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

15.02.2018 - 07:03

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, suprafaţa afectată este de aproximativ 100 de metri pătraţi şi cel puţin 16 maşini au fost avariate.

Au fost scoase mai multe butelii din interior, unde a fost ardere generalizată. Nu sunt persoane rănite, apartamentele de la etajele superioare nefiind locuite, întrucât  sunt inchiriate unor firme.

Deocamdată se fac verificări in interior pentru a se vedea dacă există fisuri ale elementelor de construcţie din care să rezulte decă a fost afectată structura de rezistenţă a blocului. Într-un final, incendiul a fost stins, dar traficul pe Bulevardul Gheorghe Şincai este restricţionat pe ambele sensuri între Timpuri Noi şi Tineretului.

Comentarii

loading...