4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSocialExplicație halucinantă a ucigașului asistentei din Slatina: „Nu am să-i dau pace”

Explicație halucinantă a ucigașului asistentei din Slatina: „Nu am să-i dau pace”

Gheorghe Ghenea a scris că victima sa, Ramona Cosmescu, avea o relație cu un polițist sub acoperire. Ucigașul a mai scris că victima sa și iubitul acestuia ar fi vrut ca el să le ucidă pe șefa Secţiei de Psihiatrie, medicul Cristina Mischie, şi asistenta şefă Alice Popescu.

În biletul de adio lăsat, infirmierul Gheorghe Ghenea susține că se simțea sufocat de planurile ucigașe ale iubitei sale, Ramona Cosmescu (foto) și ale amantului acestuia, pe care regretă că nu l-a ucis. 

„Această jigodie nenorocită mi-a distrus viaţa. Ea, în cârdăşie cu omul în care am avut cea mai mare încredere, ofiţer sub acoperire la DNA. M-au umilit în cel mai cumplit mod. Din această cauză am trecut la acest gest. Pentru mine era un calvar să mai trăiesc în halul ăsta. (…) Numărul de telefon al acestui animal. Vreau să afle toată lumea de ce am recurs la acest gest. Să spuneţi la presă tot. Ajunsesem să fiu urât de toată lumea din cauza lor. Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el. Din mormânt, din Iad de unde dracu oi fi, nu am să-i dau pace. Ar fi multe de spus dar simt că mă sufoc şi nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. Am tot amânat din cauza la mama mea care o să sufere, dar nu mai puteam trăi”, scrie ucigașul în biletul de adio, descoperit în locuința sa, din orașul Slatina.

Conform misivei lăsate de bărbat, el ar fi trebuit să le ucidă pe șefa Secţiei de Psihiatrie, medicul Cristina Mischie, şi asistenta şefă Alice Popescu.

“Trebuia să omor pe Mischie şi Alice, dacă nu reuşeau ei să le bage la puşcărie. Bine că m-am prins la timp. De câte ori m-am întors până acum numai datorită mamei mele că o să sufere mult”, a mai scris bărbatul în bilet.

Gheorghe Ghenea (56 ani) și Ramona Cosmescu (46 ani) aveau de mai mult timp o relație amoroasă, însă de mai multe ori se despărțiseră din cauza neînțelegerilor. În noaptea de sâmbătă spre duminică, femeia a intrat în sala de tratament cu o cafea, fiind urmată de iubitul ei. Colegii de serviciu au auzit țipete din cabinetul medical și din cauză că nimeni nu a deschis ușa au chemat pompierii să spargă calea de acces. Paramedicii au găsit-o pe asistenta Ramona Cosmescu într-o baltă de sânge, cu șapte lovituri de cuțit în spate și trei leziuni în zona gâtului, informează Libertatea.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă