24.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăSocialEvenimentUn polițist motociclist a fost accidentat în misiune

Un polițist motociclist a fost accidentat în misiune

Un polițist motociclist, din cadrul Brigăzii Rutiere a Poliției Municipiului București, a fost accidentat în timp ce se afla într-o misiune.

Conform primelor investigații, agentul de poliție se deplasa, pe motocicletă, la o intervenție. Se pare că avea în funcțiune semnalele de avertizare sonoră și luminoasă. Motociclistul a fost lovit, în trafic, de un autoturism condus de o femeie. Se pare că ea n-ar fi acordat prioritate motocicletei de poliție. Agentul a căzut de pe motocicletă dar n-a fost grav rănit. Totuși, pentru siguranță, el a fost transportat la spital.

Polițiștii din Brigada Rutieră anchetează acum acest accident. Motocicleta de poliție, marca BMW, a fost ridicată de la locul accidentului pe o platformă. Atât șoferița cât și agentul motociclist au fost testați cu aparatul etilotest. În cazul amândurora, rezultatul testului a fost negativ, adică niciunul dintre ei nu consumase alcool.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Securicii fac poc, serviți cu AOC

Reducerea posturilor guvernamentale rămâne doar un enunț de adormit Mitsura. De parcă n-ar exista destule instituții controlate prin acoperiți, guvernanții crează Agenția pentru Operațiuni...

Securicii fac poc, serviți cu AOC

Reducerea posturilor guvernamentale rămâne doar un enunț de adormit Mitsura. De parcă n-ar exista destule instituții controlate prin acoperiți, guvernanții crează Agenția pentru Operațiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă