7 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăSocialEvenimentUn polițist este amenințat că va fi împușcat, după accidentul în care...

Un polițist este amenințat că va fi împușcat, după accidentul în care a murit o fetiță

Un polițist este amenințat că va fi împușcat, după accidentul în care a murit o fetiță, iar o alta a fost grav rănită.

Accidentul rutier, soldat cu un copil mort și altul rănit, a fost comis de un polițist. Drept urmare, duminică seară, la 112 s-a primit un apel de la un bărbat care a amenințat că va împușca un polițist. Autorul apelului susținea că va împușca un polițist la întâmplare, dacă autorul accidentului nu este judecat.

Apelul telefonic la 112, înregistrat duminică seară, este acum analizat de polițiștii din Capitală. Se pare că apelul s-a dat din Sectorul 6.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...
Ultima oră
Pe aceeași temă