30 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăSocialEvenimentUn polițist băut și drogat, care mai este și diacon, a furat...

Un polițist băut și drogat, care mai este și diacon, a furat o mașină

Un polițist băut și drogat a furat o mașină, după care a fost oprit în trafic chiar de colegii lui.

Agentul de poliție acuzat de aceste fapte lucrează în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Teleorman. El are o vechime în Poliția Română de cinci ani. IPJ Teleorman a confirmat acest incident.

Faptele comise sunt cu atât mai șocante cu cât agentul de poliție ar fi și diacon, după cum relatează publicația Observator News. Conform acestei surse, ultima slujbă pe care a oficiat-o ar fi fost acum o săptămână la biserica de la Mânăstirea Crîngu.

Agentul are 29 de ani. Spre dimineață, el a plecat de la o petrecere dar nu avea cu ce ajunge acasă. În acest context, el a furat mașina unui curier care venise să aducă o comandă de mâncare. Curierul plecase din mașină lăsând motorul pornit. Furtul automobilului a fost raportat de angajatul unei societăți comerciale din Alexandria, la data de 29 ianuarie 2022.

Polițist băut, la volanul unei mașini furate

Agentul a urcat la volanul mașinii curierului și a pornit pe stradă. El a fost însă oprit în trafic de colegii lui de la Poliția Rutieră. Aceștia au constatat că șoferul se afla sub influența alcoolului. La acel moment, alcoolemia lui ar fi fost 0,35 la mie. În plus, înainte de a urca la volan, șoferul ar fi consumat și droguri, susțin surse din Poliție.

Agentul este acum pus la dispoziție și este cercetat în stare de libertate. Pentru furtul mașinii, el poate fi trimis în judecată.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării anunță lansarea apelului pentru digitalizarea IMM-urilor prin programe de formare. Schemă de ajutor de minimis în valoare de 36.000.000 euro

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării anunță lansarea unui apel important pentru sprijinirea IMM-urilor din România să își recalifice forța de muncă în domenii tehnice...
00:01:19

VIDEO – Turiștii asistă la erupția vulcanului din Islanda: „Este ireal!”

Turiștii s-au adunat sâmbătă (6 august) în apropierea vulcanului Fagradalsfjall din Islanda pentru a vedea cum acesta scuipă lavă și jeturi de rocă topită. O...

Grâul, mai ieftin ca înainte de război. Cum este posibil?

Conform Bursei de Valori din Chicago, pe 2 februarie contractele futures pe grâu (cele care „rezervă” achiziția produsului) erau în jur de 875 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă