32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentO fată de 14 ani a fost răpită din casă

O fată de 14 ani a fost răpită din casă

O fată de 14 ani, Luminița, a fost răpită din casă, în dimineața zilei de 9 ianuarie 2023.

Incidentul, deosebit de grav, s-a produs în comuna Tălmaciu din județul Sibiu. Agresorii ar fi patru bărbați, care au intrat, mascați, în locuința fetei. Ei s-ar deplasa cu un automobil BMW de culoare gri. Nu se cunosc deocamdată motivele acestei agresiuni. Unul dintre suspecți ar fi fost recunoscut de apropiați ai familiei victimei.

Evenimentul a fost anunțat în dimineața de 9 ianuarie 2023, la ora 03,55, printr-un apel la serviciul 112. În întregul județ Sibiu, poliția este acum în stare de alertă. S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”.

„La data de 9 ianuarie, în jurul orei 03,55, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la dispariţia unei minore, Carolea Luminiţa, în vârstă de 14 ani. Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 9 ianuarie, în jurul orei 03,30, în timp ce se afla la domiciliul său din oraşul Tălmaciu, judeţul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forţa de către patru persoane de sex masculin, mascate, şi ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcţie necunoscută”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă