7.4 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăSocialEvenimentDouă eleve care mergeau la școală au fost lovite de o mașină,...

Două eleve care mergeau la școală au fost lovite de o mașină, pe trotuar. Șoferul ar fi consumat droguri

Două eleve care mergeau la școală, în Sectorul 4 al Capitalei, au fost lovite de o mașină, pe trotuar.

Accidentul s-a produs pe Șoseaua Vitan Bârzești, foarte aproape de Institutul Medico – Legal. În accident au fost implicate în total trei automobile. Șoferul din vina căruia s-a produs coliziunea ar fi chiar cel a cărui mașină s-a urcat pe trotuar. Mașina a lovit un panou de reclamă, care s-a prăbușit, lovindu-le și pe cele două fete.

Conducătorul auto vinovat de accident are 36 de ani. El a fost dus în incinta IML pentru a i se recolta probe. Potrivit unor surse neoficiale, înaintea acestui accident șoferul consumase cocaină.

Cele două fete, care au fost accidentate în timp ce se aflau pe trotuar, au fost duse la spital.

Conducătorii auto nu au voie să fie sub influența drogurilor. Consumul de droguri este o circumstanță agravantă în momentul anchetării unui accident rutier.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...
Ultima oră
Pe aceeași temă