27 C
Bucharest
Wednesday, 31 May 2023
HomeSocialEvenimentCei mai mediatizați primari: Clotilde Armand și Robert Negoiță

Cei mai mediatizați primari: Clotilde Armand și Robert Negoiță

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, sunt cei mai mediatizați primari din București, relevă cel mai recent studiu realizat de mediaTRUST.

Aceste concluzii ale studiului, anunțate la data de 21 martie 2023, se referă la aparițiile media din februarie 2023.

“Potrivit datelor mediaTRUST, în februarie, Clotilde Armand și Robert Negoiță au fost de două ori mai vizibili în mass-media decât restul primarilor de sectoare”, relevă studiul.

Clotilde Armand a fost, în februarie 2023, cel mai vizibil primar în mass-media. Ea a vorbit sau a fost citată de 1.737 de ori în perioada analizată, ceea ce înseamnă o medie de 62 de ori pe zi. Cele mai multe materiale în care primarul Sectorului 1 a fost menționat au fost legate de incidentul din timpul şedinţei Consiliului Local Sector 1, când un consilier a apărut online în timp ce se afla sub duș.

Al doilea cel mai mediatizat primar a fost Robert Negoiță. Primarul Sectorului 3 a fost prezent de peste o mie de ori în toate tipurile de media. Al treilea cel mai vizibil primar în mass-media a fost Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

În ediția precedentă a studiului, difuzată acum o lună, cel mai mediatizat primar de sector era Ciprian Ciucu.

Studiile din această serie nu fac nicio referire la aparițiile în media ale primarului general, Nicușor Dan.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe liderii Coaliției pentru a discuta revendicările profesorilor

Președintele Klaus Iohannis i-a chemat, miercuri, la Palatul Cotroceni pe liderii Coaliției de guvernare, pentru a discuta despre revendicările cadrelor didactice și despre cum...

BREAKING: Salariile profesorilor cresc cu 600 lei net prin OUG, de mâine – VIDEO

Guvernul a anunțat în urmă cu puțin timp că va crește salariile profesorilor cu 1.000 de lei brut, adică 600 lei net de la...

Nu pot locui mai mult de 10 persoane la aceeași adresă. Iohannis a semnat

Potrivit legii 162/2023, promulgată astăzi de președintele Klaus Iohannis, nu pot locui la o adresă mai mult de zece persoane, cu excepția unei familii...
Ultima oră
Pe aceeași temă