26.5 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentCadavrul unui bărbat a fost găsit pe centura Bucureștiului. Nu pare să...

Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe centura Bucureștiului. Nu pare să fie român

Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe centura Bucureștiului, a anunțat, joi, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov. Polițiștii au fost anunțați joi, în jurul orei 18, că pe șosea ar fi o persoană decedată. La locul semnalat s-au deplasat polițiști din Serviciul de Investigaţii Criminale.

Primele cercetări conduc la ideea că bărbatul decedat ar fi un migrant. Trupul neînsuflețit a fost găsit pe raza localității Cernica. Victima prezintă leziuni traumatice la membre şi lipsa unei porţiuni din scalp.

Cadavrul unui bărbat parțial dezbrăcat, cu lovituri la picioare și la cap

„Din primele verificări poliţiştii au observat cadavrul ca fiind parţial dezbrăcat, prezentând leziuni traumatice la nivelul membrelor şi lipsa unei porţiuni din scalp”, a anunțat un comunicat al IPJ Ilfov.

Teoretic ar putea fi vorba de un accident mortal de mașină, dar această ipoteză nu explică de ce victima era parțial dezbrăcată.

Trupul neînsuflețit a fost preluat de Institutul de Medicină Legală (IML).

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă