Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Evaluarea de la Bac, amânată în cazul şcolilor unde au fost suspendate cursurile

Ministerul Educaţiei anunţă că, în Bucureşti şi în judeţele în care cursurile au fost suspendate, probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi/sau digitale din cadrul examenului de Bacalaureat se reprogramează pentru prima zi în care se reiau cursurile.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

26.02.2018 - 19:11

"Având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile, în municipiul Bucureşti şi în judeţele în care cursurile unităţilor de învăţământ au fost suspendate începând de astăzi, 26 februarie 2018, prin deciziile comitetelor judeţene/al municipiului Bucureşti pentru situaţii de urgenţă sau ale consiliilor de administraţie ale inspectoratelor şcolare, probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi/sau digitale din cadrul examenului de Bacalaureat 2018, a căror susţinere a fost aprobată de Comisia Naţională de Bacalaureat pentru zilele de 26 şi/sau 27, se reprogramează pentru prima zi în care se reiau cursurile", transmite Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

Probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale din cadrul examenului naţional de Bacalaureat s-au desfăşurat în perioada 12-22 februarie 2018, însă, la solicitarea Comisiilor de bacalaureat judeţene/Comisiei de bacalaureat a municipiului Bucureşti, acest calendar de evaluare a fost prelungit pentru elevii aflaţi în situaţii excepţionale, motivate prin documente transmise Comisiei Naţionale de Bacalaureat de către Comisiile judeţene/Comisia de bacalaureat a municipiului Bucureşti, potrivit MEN.

 

Comentarii

loading...