Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Emiterea actelor de stare civilă, informatizată

Guvernul a adoptat nota de fundamentare aferentă proiectului Sistem Informatic Integrat pentru emiterea actelor de stare civilă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.06.2018 - 16:29

"Este vorba, practic, despre informatizarea sistemului de depunere a cererilor pentru înregistrarea şi eliberarea documentelor de stare civilă, ce va avea ca prim efect o debirocratizare. Bineînţeles, se va reduce semnificativ şi volumul de hârtie folosit în emiterea actelor de stare civilă. Se va reduce spaţiul necesar depozitării la nivel naţional a tuturor arhivelor de documente rezultate în urma realizării fluxurilor administrative în cauză. Valoarea totală a proiectului este de 184.921.000 de lei, iar proiectul a fost depus pentru finanţare în cadrul proiectului naţional competitivitate Axa prioritară 2 - Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor", a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

Comentarii

loading...