16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSocialUn şofer din Vaslui a fost împușcat mortal de un poliţist. Agentul...

Un şofer din Vaslui a fost împușcat mortal de un poliţist. Agentul ar fi colaborator al DNA

UPDATE 19,40: Polițistul Mihai Vizitiu, care l-a împușcat mortal pe un șofer, joi după-amiază, ar fi fost unul dintre colaboratorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) în dosarul în care zece polițiști au fost trimiși în judecată pentru presupuse fapte de corupție.

Potrivit unor surse, se pare că victima incidentului, Adrian Munteanu, era chiar nepotul fostului șef al agentului Mihai Vizitiu, comisarul-șef Iulian Munteanu, acesta fiind polițistul cel mai important acuzat în dosarul de corupție.

——————————————–

UPDATE 16,05: În ciuda eforturilor personalului medical, şoferul împuşcat de poliţist a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat, informează Mediafax.

——————————-

Martorii au declarat pentru ziarul Vremea Nouă că tânărul se urcase la volanul mașinii deși avea permisul de conducere suspendat. În momentul în care polițistul i-a făcut semn să oprească mașina, acesta a oprit-o, însă a abandonat-o și a fugit. În acel moment, a fost urmărit de poliţist, fiind împușcat în cap de către acesta.

La fața locului au sosit echipaje de Poliție, Jandarmerie și Ambulanță. Tânărul a fost preluat de o Ambulanță SMURD și a fost transportat cu elicopterul la Iași. Potrivit primelor informaţii, tânărul este în stare gravă.

Zona a fost încercuită, la fața locului ajungând și șeful Poliției Județului Vaslui, Doru Panțâru, precum și cel al Poliției Municipale. In aceste momente se fac cercetări, mai scriu jurnaliştii de la Vremea Nouă.

Cele mai citite

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...
Ultima oră
Pe aceeași temă