Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Elevii vor da examene în școală

Examenele naţionale se vor desfășura în incinta unităților școlare, aşa cum au fost planificate, începând cu data de 15 iunie 2020.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

28.05.2020 - 20:47

Examenele naţionale se vor desfășura în incinta unităților școlare, “fizic”, aşa cum au fost planificate, începând cu data de 15 iunie 2020, a anunțat, joi, după ședința de la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis.

Ulterior, tot în vara anului 2020 se va desfășura și examenul de bacalaureat. Președintele Iohannis a precizat că, în privinţa Bacalaureatului, pentru acei elevi care nu se pot prezenta la prima ediție a examenului, se va organiza o a doua sesiune, în august. 

Pe de altă parte, în ceea ce priveşte Evaluarea Naţională, se va organiza în 29 iunie o a doua sesiune pentru acei elevi care au fost bolnavi sau în carantină, a precizat, joi, șeful statului.

Comentarii