Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Elevii români pot studia gratuit la un liceu din Statele Unite

Ambasada Statelor Unite a anunțat, luni, o nouă ediție a programului FLEX, prin care elevii români de liceu pot studia în SUA.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

21.09.2020 - 16:56

Programul FLEX permite unui elev din România să parcurgă un întreg an şcolar în Statele Unite ale Americii, a explicat comunicatul transmis de Ambasada SUA.

Fiecare bursier din România va locui timp de un an de zile într-o familie din SUA şi va urma cursuri într-un liceu american, având toate costurile acoperite prin programul FLEX. La întoarcerea în România, anul de liceu urmat în SUA poate fi recunoscut şi echivalat cu cele din România.

Tinerii interesați de acest program trebuie să aibe cetăţenie română, să fie născuţi între 15 iulie 2003 şi 15 iulie 2006, să fie în prezent în clasele a IX-a, a X-a sau a XI-a și să studieze limba engleză în liceul lor din România.

Comentarii