21.2 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomeSocialEducațieŞcoală de vară, în Sectorul 5, în iulie şi august. Câte locuri...

Şcoală de vară, în Sectorul 5, în iulie şi august. Câte locuri sunt disponibile

Consiliul Local al Sectorului 5 a aprobat miercuri derularea proiectului „Şcoala de vară”, destinat unui număr de 600 de elevi.

Proiectul se va derula în perioada iulie-august, în unităţi de învăţământ din sector. Valoarea totală a proiectului este de 1,5 milioane lei.

Serviciile de catering vor fi asigurate de Colegiul Economic Viilor, unitate de învăţământ administrată de Consiliul Local al Sectorului 5. Valoarea hranei asigurate în sistem de catering va fi de 20 de lei/copil/zi de activitate.

Scopul proiectului îl constituie stimularea implicării elevilor în activităţi educative, recreative şi de timp liber, de dezvoltare personală şi integrate socială.

Toate activităţile vor fi derulate fie de către cadrele didactice, fie sub supravegherea acestora. 

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Mai mulți culegători de ciuperci, salvați din Parâng. Salvamontiștii au acționat în timp de COD ROȘU de vijelii

Un grup de persoane aflate la cules de ciuperci s-au rătăcit în zona Latoritei, salvamontiștii gorjeni aflați în serviciul de tura operativa din...

Un băiat de 10 ani și sora sa de 11 ani au fugit de acasă cu mașina, supărați că mama le-a confiscat telefoanele

Oamenii legii au aflat că cei 2 copii au fugit de acasă supărați că mama lor le-a confiscat gadgeturile electronice, scrie BBC, citat...

Simion ar trebui să plece din AUR pentru modul în care a gestionat scandalul violului. Șoșoaca va călca în picioare AUR

"George Simion trebuie să plece din politică cu o asemena poziție. Ca lider de partid nu poți să ai reacția asta, că n-au fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies