22.3 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomeSocialEducațieOportunitate pentru studenți de a descoperi piața muncii, la Career Fest

Oportunitate pentru studenți de a descoperi piața muncii, la Career Fest

Studenții vorbitori de limbi străine au șansa de a se familiariza cu piața muncii și de a se familiariza cu cerințele acesteia, în cadrul unui proiect ce le este dedicate, Career Fest.

Vorbitorii de limbi străine pot intra în contact cu reprezentanții firmelor.

Evenimentul este organizat de Asociația Studenților la la Limbi și Literaturi Străine (ASLS România) în perioada 20-22 martie, în Holul de marmură al Facultății de Universității din București, strada Edgar Quinet nr. 5-7.

Potrivit site-ului evenimentului, firmele și ambasadele/centrele culturale participante vor oferi atât informații legate de ofertele de joburi pe care le pun la dispoziția celor interesați, cât și o scurtă prezentare mediului de lucru.

În acest mod, participanții vor putea consulta mai multe opțiuni și vor putea alege un job adaptat nevoilor, abilităților și aspirațiilor lor.

“Alegerea unui loc de muncă este mult mai ușoară atunci când ai acces la o îndrumare profesională. De aceea, Career Fest este locul perfect pentru a cunoaște oameni care vă pot inspira să vă construiți o carieră de succes, împărtășindu-vă experiențele lor profesionale din cadrul companiei la care lucrează”, explică ASLS.

ASLS esste o organizație non-guvernamentală, cu rolul de a susține și de a reprezenta interesele studenților din facultate față de conducerea acesteia.

“Ne propunem să îndrumăm tinerii în tot ceea ce privește mișcarea de reprezentare studențească, dar și pe plan personal”, mai precizează ASLS.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Încă un aur pentru România, la Europenele de Canotaj

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioanele olimpice en titre, au câştigat medaliile de aur în proba de dublu vâsle feminin, la Campionatele Europene de...
00:01:31

VIDEO: Biden și McCarthy ajung la un acord provizoriu privind plafonul datoriei SUA

După o confruntare îndelungată, președintele american Joe Biden și principalul republican din Congres, Kevin McCarthy, au anunțat sâmbătă seara (27 mai) că au ajuns...

Popa (BNR): Nu vom reveni curând la dobânzile mici de acum doi ani

Nu vom reveni curând la dobânzile mici de acum doi ani, afirmă Cristian Popa, membru în consiliul de administrație al Băncii Naționale, în cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă