Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Dunărea a depăşit cotele de atenţie la Gruia, Calafat şi Bechet. Tendinţa este de creştere

Nivelul Dunării a depăşit, luni, cotele de atenţie la Gruia (Mehedinţi), Calafat şi Bechet (Dolj), cu până la 8 cm, iar tendinţa este de creştere, informează Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Jiu.

Share

Rl online 0 comentarii

19.03.2018 - 15:14

Potrivit acesteia, în următoarele 24 de ore, debitul Dunării la intrarea în ţară (secţiunea Baziaş), conform prognozei INHGA-CNPH, va fi în creştere până la valoarea de 9900 mc/s, situându-se peste media multianuală a lunii martie, care este de 6700 mc/s. De asemenea, pentru intervalul 21-25 martie, debitul Dunării la intrarea în ţară va fi în creştere până la valoarea de 10300 mc/s, în ultima zi din interval, peste media multianuală a acestei luni.

Pe râul Jiu, în ultimele 24 de ore, nivelurile şi debitele au fost variabile pe cursul superior şi inferior şi în creştere pe cel mijlociu, situându-se sub cotele de apărare cu excepţia staţiei hidrometrice Răcari,unde a fost atinsă cota de atenţie.

Cantităţile de precipitaţii înregistrate pe teritoriul judeţului Dolj au fost de 3,2 l/mp la Filiaşi, 3,2 l/mp la Răcari, 8,5 l/mp la Podari, 10,5 l/mp la Zăval, 6,5 l/mp la Scaieşti, 11,5 l/mp la Negoieşti, 8,7 l/mp la Albeşti, 11,1 l/mp la Breasta, 11,8 l/mp la Călugărei, 12,4 l/mp la Dragoia, 8,0 l/mp la Goicea, 9,6 l/mp la Gabru, 9,1 l/mp la Afumaţi, 10,7 l/mp la Fântânele, 6,4 l/mp la Pieleşti, 7,5 l/mp la Băileşti, 8,5 l/mp la staţia meteo Craiova.

Comentarii

loading...