Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dublarea alocațiilor ar costa șapte miliarde de lei pe an, avertizează premierul Orban

Premierul Leonard Orban a declarat că dublarea alocațiilor pentru copii, așa cum a decis, joi, CCR, ar costa șapte miliarde de lei în plus.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2020 - 23:23

Premierul Leonard Orban a declarat că dublarea alocațiilor pentru copii, așa cum a decis, joi, CCR, ar costa șapte miliarde de lei în plus, ceea ce ar echivala cu o creștere a deficitului bugetar cu 0,6 la sută.

Din acest motiv, Guvernul Orban va căuta soluții pentru a nu dubla brusc alocațiile ci pentru a le majora în cinci trepte. Potrivit schemei prezentate, joi, de premierul Orban, dacă se respectă dorința Guvernului, după aceste cinci trepte de creștere, alocațiile ar ajunge la o valoare dublă față de cea actuală în anul 2022.

Comentarii