Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Drectorul unei companii din subordinea lui Firea - acuzat că face campanie contra Guvernului

PNL București îi cere primarului general, Gabriela Firea, să-l demită pe directorul Companiei Municipale de Publicitate, pe motiv că acesta încurajează mitingurile neautorizate contra Guvernului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

20.07.2020 - 15:10

"PNL București îi solicită imperativ Gabrielei Firea să îl demită de urgență pe directorul companiei municipale nelegale Publicitate și Afisaj", anunță un comunicat difuzat, luni, de PNL București.

Sesizarea formulată de PNL București intervine după ce directorul Companiei Municipale de Publicitate, Costin Simion, a fost acuzat pe internet că "sponsorizează reclame anti PNL și anti USR pe mai multe pagini de Facebook" și că "o mare parte dintre fanii paginilor nu sunt de acord cu restricțiile impuse de Guvern sau afirmă că virusul Sars-CoV-2 nu există".

Astfel, directorul Companiei Municipale de Publicitate și Afișaj (CMPAB), Costin Simion, ar fi cel care "administrează trei pagini de Facebook distribuite masiv de persoane care au participat la protestele recente anti-COVID sau de oameni care susțin punctele de vedere ale protestatarilor".

"Compania Municipală Publicitate și Afișaj, înființată în primăvara anului 2017, nu a avut până astăzi niciun obiect de activitate, înregistrând pierderi cumulate de aproape un milion lei. De asemena, CM Publicitate și Afișaj a primit 10 milioane lei majorare de capital și peste 2 milioane lei împrumut de la bugetul municipalității, împrumut pe care nu l-a returnat nici astăzi. Cei 35 de angajați cu venit mediu de peste 9.300 lei se ocupă și cu altceva decât postări plătite pe rețelele de socializare?

Cum e posibil ca dna Firea să se arate preocupată de protejarea sănătății bucureștenilor iar un apropiat, director al unei companii municipale, să alimenteze, prin postările lui, teoriile conspiraționiste și să distribuie fake-news-uri în spațiul public?", menționează comunicatul transmis de PNL București.

Comentarii