Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Două universități au cursuri suspendate din cauza coronavirusului

Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" din Arad și Universitatea "Constantin Brâncuşi" din Târgu Jiu au decis suspendarea cursurilor, în această perioadă, a anunțat, luni seară, Ministerul Educației și Cercetării (MEC).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

25.02.2020 - 10:11

Pe de altă parte, o a treia instituție de învățământ superior, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara, a luat decizia ca toţi studenţii şi cadrele didactice care au fost în ultimele 14 zile în zone cu risc de infecţie cu coronavirus (Covid-19) vor intra pentru o perioadă de 14 zile în izolare la domiciliu.

La rândul ei, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca "a anunţat că, începând din data de 24 februarie 2020, persoanele revenite în ţară de mai puţin de 14 zile după o călătorie în nordul Italiei, cu precădere în regiunile Lombardia, Veneto şi Emilia Romagna, trebuie să rămână acasă pentru autoizolare până la 14 zile şi să evite orice contact cu alte persoane", anunţă MEC.

Comentarii