Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dosar penal şi amenzi aplicate de poliţişti

Au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 de lei fiecare, atât organizatorului evenimentului, cât şi administratorului societăţii comerciale.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

17.10.2020 - 15:15

A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor pentru un restaurant din Brăila, polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 6.000 lei.

Poliţiştii, împreună cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Brăila, Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila, pompieri şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni de verificare, cu efective mărite, pe raza întregului judeţ, în vederea respectării interdicţiilor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

Cu această ocazie, vineri seară, la un restaurant de pe raza judeţului Brăila, poliţiştii au constatat că avea loc un eveniment privat, un botez, la care participau aproape 40 de persoane.

În acest caz au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.000 de lei fiecare, atât organizatorului evenimentului, cât şi administratorului societăţii comerciale, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Totodată, a fost întocmit şi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, fiind luate măsuri de intrare în legalitate, desfăşurarea evenimentului fiind întreruptă.

Comentarii