Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Doi pescari care credeau că au prins un pește au salvat un om de la înec

Un bărbat cu handicap locomotor, care a căzut în râul Mureș, a fost salvat de la înec de doi pescari.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

16.08.2020 - 15:29

Victima plecase pe râul Mureș, din zona localităţii Milova (județul Arad), într-o barcă în care se mai aflau doi prieteni.

Barca început să ia apă şi s-a scufundat. Toți cei trei pasageri au căzut în râul Mureș, iar persoana cu handicap s-a prins într-o plasă de pescari.

"Bărbatul cu handicap locomotor s-a agăţat întâmplător în linia unei undiţe de pescuit, lansată de către un cuplu ce se afla la pescuit în acea zonă. Crezând că este o captură uriaşă, cei doi pescari au depus eforturi mari să îl aducă la mal. Surpriza a fost pe măsură în momentul în care şi-au dat seama că marea captură este un om. Cei doi l-au scos pe bărbat din apă", a declarat, duminică, Dan Monoranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad.

Comentarii