27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSocialDN25: Un microbuz care transporta persoane şi materiale textile a luat foc...

DN25: Un microbuz care transporta persoane şi materiale textile a luat foc în mers

Maşina care a luat foc la intrarea în localitatea Independenţa transporta mărfuri textile ale unor comercianţi din Tulcea care mergeau la un târg.

Şase persoane se aflau în microbuz în momentul izbucnirii incendiului, aceştia reuşind să iasă la timp, astfel că nimeni nu a fost rănit.

Şoferul a reuşit să oprească maşina în afara carosabilului, iar traficul auto pe DN25 nu a fost întrerupt.

În interior se găsea şi o butelie folosită de comercianţi pentru a alimenta un aragaz portabil, însă aceasta a fost transportată pe câmp pentru a preveni producerea unei explozii.

„Este vorba despre un microbuz care transporta materiale textile, pături şi alte obiecte asemănătoare. Focul a pornit de la un scurt circuit, în interior se afla şi o butelie utilizată la un aragaz mobil. Butelia a fost scoasă afară, cei 6 oameni au ieşit şi ei. Deoarece maşina a ars în afara carosabilului, nu a fost oprit traficul auto prin zonă. La faţa locului au intervenit pompierii de la Pechea, acolo a fost o autospecială cu apă şi spumă. Maşina a ars aproape în totalitate, în proporţie de 90%. Totul s-a întâmplat pe câmp, chiar la intrarea în comuna Independenţa”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Incendiul a fost stins după aproximativ o oră, iar pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte să se extindă la vegetaţia uscată de pe câmp.

Cele mai citite

Rafael Nadal, victorie la revenirea în circuitul ATP! Spaniolul s-a calificat în turul secund la Barcelona

La revenirea în circuitul profesionist după mai bine de trei luni de absență, Rafael Nadal s-a calificat în turul secund al turneului ATP 500...

Președintele polonez Duda ar urma să se întâlnească cu Trump

Președintele polonez Andrzej Duda a declarat că s-ar putea întâlni cu Donald Trump în timpul unei vizite la New York săptămâna aceasta, în timp...

Inspecția Judiciară a cerut suspendarea judecătoarei care se ocupă de cazul lui Vlad Pascu

Inspecția Judiciară a trimis o propunere pentru suspendarea judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu de la Judecătoria Mangalia până la încheierea procedurilor disciplinare, în data de...
Ultima oră
Pe aceeași temă