Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Din luna martie, pădurea Băneasa va deveni pădure parc

Din luna martie 2020, pădurea Băneasa va fi protejată, devenind pădure parc, a anunțat ministrul Mediului, Costel Alexe.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.01.2020 - 20:59

Pădurea Băneasa va fi protejată sub denumirea de "pădure parc", astfel că exploatarea lemnului din această pădure va fi interzisă, a anunțat ministrul Mediului, Costel Alexe.

Noul statut juridic al pădurii Băneasa, cu o suprafață de circa 374 de hectare, intră în vigoare în luna martie 2020, a precizat ministrul.

Anunțul acestuia intervine după ce au apărut informații despre tăieri masive de copaci care ar fi fost realizate, în pădurea Băneasa, chiar de silvicultori angajați ai ROMSILVA - Regie aflată în subordinea Ministerului Mediului.

Comentarii