Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dezinteres pentru Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi din București

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București a organizat vineri, 19 octombrie o nouă ediție a „Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi”.

Share

Rl online 0 comentarii

22.10.2018 - 23:10

La evenimentul din București s-au prezentat doar 51 de persoane. Potrivit unor surse apropiate de organizatori, o bună parte dintre angajatori au plecat după ora prâznului.

Pentru această bursă au fost contactaţi 3960 de angajatori, dintre aceştia au despus oferte 161 de angajatori, cu 7907 locuri de muncă vacante.

Structura ofertei locurilor de muncă, în funcție de nivelul studiilor, a fost următoarea: studii superioare – 305; studii medii – 789; muncitori calificaţi – 4985; muncitori necalificați - 1828.

La nivel național la bursa locurilor de muncă au fost disponibile 28.000 de locuri de muncă. Evenimentul s-a desfășurat în 78 de locaţii din ţară şi Bucureşti.

 

 

 

 

Comentarii

loading...