13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialDescopera motivele pentru care investitia in pardoseli flotante e o idee foarte...

Descopera motivele pentru care investitia in pardoseli flotante e o idee foarte inspirata

In primul rand, sa tina cont de o varietate de nevoi ale angajatilor si clientilor. Dintre aceste cele mai importante concepte sunt cele precum: sporirea confortului, mentinerea unui aer proaspat sau controlarea zgomotelor care pot afecta capacitatea acestora de munca.

Pentru a gestiona cu brio aceste situatii si necesitati, gandirea conducerii va fi una axata pe proactivitate si flexibilitate la schimbari tehnologice si organizationale, dar si in privinta asumarii anumitor decizii de investitie pe termen lung, precum aceste servicii de montaj pardoseli flotante recomandate de oameni specializati.

Pardoselile flotante difera fata de cele obisnuite prin spatiul care ramane intre pardosea si beton. Rolul acestui spatiu este unul multiplu. Principalul beneficiu consta in faptul ca toate cablurile pot fi mutate sub pardosea, spatiul de lucru devenind unul estetic si foarte aerisit.

In plus, diferite tuburi si conducte care de obicei stau la suprafata pot fi si ele trase sub podea, castigand mai mult spatiu util pentru activitatile tale, si incalzind podeaua.

Fiind o modalitate foarte inteligenta, utilizarea unor astfel de podele aduce numai beneficii.

La ce poate fi folosit spatiul de sub podele?

– Cabluri de electricitate si alte sisteme electrice;

– Fibre optice, cabluri de internet si prelungitoare;

– Conducte de apa;

– Conducte de scurgere;

– Sisteme de incalzire;

– Sisteme de ventilatie sau de aerisire;

– Alte tipuri de cabluri si fire.

Cum stau suspendate pardoselile flotante?

Inainte de montarea pardoselii propriu zise, un sistem suspendat cu schele si cadre va fi amplasat pe toata suprafata incaperii.

In cele din urma, placile de material vor fi asezate pe acest cadru, rezultand astfel o pardosea flotanta. Atunci cand se lucra la cablurile si conductele de sub podea, inlaturarea acestor placi este foarte usor de realizat.

Investitiile in pardoseli flotante devin pe zi ce trece alegerea numarul unu a companiilor care se orienteaza in vederea cumpararii si montarii de podele eficiente. Datorita simplitatii si rapiditatii de montare, instalarea acestora e ieftina si rapida. Legat de instalatiile mutate sub podea, gestionarea acestora se face foarte usor pentru ca placile pardoselii se pot inlatura individual in zonele dorite, iar apoi se fixeaza inapoi la fel de rapid.

Daca nu dispuneti de un timp mai mare pentru constructii si redecorari, pardoselile flotante sunt cu atat mai utile deoarece acestea se pot fixa usor, iar adezivele folosite se vor usca rapid. Timpul de montare este redus, iar dvs va puteti continua activitatile de zi cu zi.

Intr-o companie atenta la schimbarile de pe piata si la propria dezvoltare, crearea unui sistem de lucru optim si flexibil este cheia pentru a utiliza in mod eficient propriile resurse, pentru economisirea unor fonduri care pot fi redirectionate catre noi investitii.

Detinerea de pardoseli flotante in companie sau acasa poate reprezenta un beneficiu major si notabil pentru dvs si nevoile personale si profesionale pe care aveti.

Pentru a monta astfel de sisteme de pardoseli, aveti nevoie de parteneri cu experienta si vechime in comercializarea si instalarea lor.

Interesele dvs primeaza, iar compania Milucon.ro garanteaza toate aceste beneficii prin servicii profesionale de proiectare si montare pardoseli flotante, indiferent de complexitatea proiectelor de constructii.

Date de contact

Telefon: 0766 419 049

E-mail: office@milucon.ro

Adresa: Str. Drumul Taberei 87A, Bucuresti / Cod Postal: 61371

 

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă