Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Declarații pe proprie răspundere pot să mai fie necesare doar în localitățile în carantină

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că se analizează ideea ca, din data de 15 mai, să mai fie nevoie de declaraţii pe proprie răspundere doar în localitățile aflate în carantină.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

05.05.2020 - 16:31

"Noi avem în analiză şi dorim să nu mai fie declaraţii pe proprie răspundere decât în zonele carantinate", a anunțat ministrul Marcel Vela la postul Antena 3.

"Vor fi toate deplasările în altă zonă, în altă analiză şi, probabil sau aproape sigur, nu vor avea nevoie de acele declaraţii. Noi ne dorim să nu aibă nimeni nevoie de declaraţii, în ipoteza în care trendul va fi descendent al cazurilor înregistrate", a declarat, luni seară, ministrul de Interne.

Comentarii

loading...