De ce să cumperi huse Samsung Galaxy S9 de pe Brandgsm.ro

De ce să cumperi huse Samsung Galaxy S9 de pe Brandgsm.ro

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce ai nevoie de o husă la noul tău telefon Samsung Galaxy S9 noi suntem aici să te convigem că nu doar că ai nevoie de o husă, de fapt ai nevoie de o husă bună şi originală.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 12.03.2018 - 11:32

Sigur că în viziunea noastră lucrurile sunt foarte diferite faţă de viziunea ta, dar trebuie să ştii că cele mai bune huse sunt cele originale. Atunci cand ai nevoie de una dintre aceste huse samsung galaxy S9 este pentru că vrei să îţi protejezi telefonul şi nu consideri necesar ca după puţin timp ce l-ai achiziţionat să te duci cu el în service. Aşadar, ce sens are să cumperi un telefon performant de minim  4000 de lei şi să îţi doreşti să faci afacere cu o husă de 30 de lei? Sincer, după părerea noastră n-are niciun farmec. Cele mai bune huse pentru Samsung sunt cele originale, doar ele îţi pot garanta o protecţie foarte bună!

Învesteşte într-o husă bună şi originală!
Ai nevoie de o husă originală pentru Samsung Galaxy S9 tocmai ca să nu întâmpini accidente, leziuni ale ecranului, zgârieturi pe suprafaţa telefonului. Ai nevoie de o husă la telefon atunci când îţi doreşti să îl păstrezi mult timp la acelaşi status cum l-ai achiziţionat. Ceea ce e indicat, dacă după trecerea timpului îţi doreşti să îl vinzi mai departe. Al treilea motiv pentru care ai nevoie de o husă de telefon de la Brand GSM este că ei sunt în momentul actual singurii de pe piaţa de accesorii mobile care chiar oferă huse de Samsung Galaxy S9 originale şi calitate pe măsura! Deşi costurile unor astfel de huse sunt mult mai măricele, având în vedere comparaţia cu chinezăriile de pe pieţe, ele pot în schimb să îţi ofere protecţie, o privelişte a telefonului de rang înalt şi în plus, te va face să te simţi mândru că foloseşti accesoriile Samsung originale!

De ce să alegi Brand Gsm?
Pe lângă produsele premium pe care ţi le oferă, iar asta presupune: huse de telefon, accesorii, încărcătoare, cabluri, produse audio, huse şi multe alte produse, îţi oferă şi ocazia de a găsi la ei pe site zeci de produse pentru telefoanele care se află în top vânzări România.  Faţă de alte magazine din online, BrandGSM se diferenţiază prin calitatea pe care ţi-o oferă prin produse, preţurile acceptabile şi atenţia pe care ţi-o oferă în caz de nevoie dacă eşti nedumerit care husă de telefon ţi se potriveşte. Da, echipa lor te poate îndruma să îţi alegi husa potrivită! Deşi sunt o echipă tânără, fac o treabă excelentă în ce priveşte comunicarea cu clienţii lor. Astfel că îi poţi contacta pe chat, pe facebook sau email şi ei îţi vor sta la dispoziţie.

Au peste 10 puncte de lucru unde îi poţi găsi
Îi poţi găsi în Bucureşti, în  Cluj Napoca, în Constanţa, Galaţi, Târgu Jiu şi Piteşti. Însă dacă preferi să cumperi online, tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe BrandGsm.ro şi să te uiţi peste modelele de huse potrivite telefonului tău. Ai grijă de telefonul tău cu o husă pe măsura telefonului pe care îl ai. Asta dacă vrei să îţi protejezi telefonul şi să investeşti într-o husă mai puţin decât într-un ecran spart...  Ceea ce suntem siguri că nimeni nu vrea. De asta considerăm că cea mai bună soluţie în momentul actual este să ai mare grijă de telefonul tău cu produse excepţionale. Pe noi produsele lor deja ne-au convins. Suntem siguri că te vor satisface şi pe tine prin calitatea serviciilor pe care ţi le vor pune la dispoziţie. Încearcă şi vezi!

Intră acum pe BrandGsm.ro şi alege cea mai bună husă pentru noul tău Samsung Galaxy S9!

Comentarii